Home > Actueel > Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u de nieuwsberichten van de gemeente Kollumerland c.a.. Onderaan deze pagina vindt u de knop naar het archief, waar u alle oudere nieuwsberichten kunt vinden.

 • Week tegen Kindermishandeling: cliënten van Fier exposeren met eigen werk in gemeentehuizen

  (21-11-2018)

  In de Week tegen Kindermishandeling, 19 t/m 25 november 2018, zijn in de gemeentehuizen in Ferwert, Dokkum, Damwâld en Kollum exposities te bekijken met kunstwerken, tekeningen, schilderijen en posters, gemaakt  door kinderen en jongeren die te maken hebben (gehad) met kindermishandeling.
   

 • Soad belangstelling foar kursus Frysk

  (20-11-2018)

  Sneon 17 novimber joech wethâlder Pytsje de Graaf yn it doarpshûs yn Easternijtsjerk it startskot foar in workshop Frysk  foar redaksjeleden fan doarpskranten en doarpswebsiden. Dizze workshop  wurdt oanbean troch DDFK-gemeenten. 

   

 • Carbidschieten: vraag op tijd aan

  (20-11-2018)

  Het afschieten van carbid is een echte traditie bij oudejaarsdag. Het is belangrijk dat dit veilig en zonder al te veel overlast gebeurt. Wil je carbid afschieten dan heb je toestemming van de burgemeester nodig.

 • Fairtrade certificaat Poiesz Kollum

  (20-11-2018)

  Op vrijdag 16 november werd aan bedrijfsleider Martijn Troostheide  van de Poiesz in Kollum het  fairtrade certificaat  uitgereikt door wethouder Paul Maasbommel  van de gemeente Kollumerland c.a. 


   
   

 • Week tegen Kindermishandeling: cliënten van Fier exposeren met eigen werk in gemeentehuizen

  (15-11-2018)

  In de Week tegen Kindermishandeling, 19 t/m 25 november 2018, zijn in de gemeentehuizen in Ferwert, Dokkum, Damwâld en Kollum exposities te bekijken met kunstwerken, tekeningen, schilderijen en posters, gemaakt  door kinderen en jongeren die te maken hebben (gehad) met kindermishandeling. Het zijn bijzondere en indrukwekkende creaties, gemaakt door cliënten van Fier. 

Archief

Direct regelen

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus

website noordoosthelpt.nl
link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl