Home > Actueel > Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u de nieuwsberichten van de gemeente Kollumerland c.a.. Onderaan deze pagina vindt u de knop naar het archief, waar u alle oudere nieuwsberichten kunt vinden.

 • Uitnodiging Mantelzorgpanel Noordoost Fryslân

  (18-05-2017)

  Zorgt u regelmatig voor een ander? Wordt u daarbij goed ondersteund door uw gemeente? Bent u tevreden met de informatie die u krijgt? Wij horen graag uw mening! Uw gemeente nodigt u uit om deel te nemen aan het digitale ‘Mantelzorgpanel’ van Partoer. Dit panel bestaat uit mantelzorgers uit Noordoost Fryslân die hun ervaringen delen en meedenken over de ondersteuning van mantelzorgers. 

 • Informatiebijeenkomsten: 'Van dorp naar As'

  (18-05-2017)

  De eerste keer rijden over de Sintrale As kan spannend zijn. Want welke kant moet je op om op de bestemming te komen? Hoe werken ovondes eigenlijk? En wat is Shared Space? Om weggebruikers een handje te helpen, organiseert de provincie Fryslân samen met Veilig Verkeer Nederland en de Stichting Bevordering Verkeerseductie verschillende informatiebijeenkomsten bij u in de buurt. 

 • Wegwijs in Kollum dankzij infoboekje

  (16-05-2017)

  Age-Harm Hilboezen overhandigde op vrijdagmiddag 15 mei 2017 het eerste exemplaar van het nieuwe ‘Welkom in Kollum’-boekje aan wethouder Jelle Boerema en Halbe Bosgraaf namens de ondernemersvereniging Kollum.

 • Gemeentehuis Hemelvaartsdag en 26 mei gesloten

  (16-05-2017)

  Op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 26 mei is het gemeentehuis gesloten.

 • Uitbetaling Wastecoins 2017 uitgesteld

  (11-05-2017)

  De uitbetaling van de Wastecoins vindt normaal aan het einde van ieder kwartaal plaats. Echter, door technische problemen in het financiële pakket is dit in het 1e kwartaal van 2017 niet gelukt.

Archief

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus


link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl