Home > Actueel > Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u de nieuwsberichten van de gemeente Kollumerland c.a.. Onderaan deze pagina vindt u de knop naar het archief, waar u alle oudere nieuwsberichten kunt vinden.

 • Luchtmacht oefent boven de Marnewaard en Drenthe

  (17-08-2017)

  Op maandag 21 augustus tot en met vrijdag 1 september oefenen F-16 vliegers van de Fighter Weapons Instructor Training (FWIT) Close Air Support (CAS) met eenheden van de Koninklijke Landmacht. De vluchten vinden ’s ochtends en ‘s middags plaats boven het oefenterrein van de Marnewaard en in het luchtruim boven Drenthe.

 • Minimagids: wegwijzer voor mensen met een laag inkomen

  (11-08-2017)

  Heb je een laag inkomen? Is het iedere maand een hele uitdaging om rond te komen, moet je dingen laten omdat je ze simpelweg niet kunt betalen? Dan is het goed om te weten dat je ondersteuning kunt krijgen. Weten welke mogelijkheden er zijn? Je leest het in de Minimagids! 

 • Samen tegen eenzaamheid. Doet u mee?

  (08-08-2017)

  Meer dan 1 miljoen Nederlanders voelt zich eenzaam. Daar kunnen en moeten we samen iets aan doen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. De Week tegen Eenzaamheid 2017 is van donderdag 21 september t/m zondag 1 oktober.

 • Visiedocument Herinrichting Diepswallen te Kollum

  (28-07-2017)

  Er is een stedenbouwkundig visiedocument voor de herinrichting van de Ooster- en Westerdiepswal in Kollum gemaakt. Het document is in samenspraak met een afvaardiging van de omwonenden, vereniging plaatselijk belang Kollum en ondernemersvereniging HIM opgesteld.

 • Directeur GGD aangewezen als toezichthouder

  (25-07-2017)

  De DDFK colleges hebben voor iedere gemeente afzonderlijk op 11 juli 2017 (in Kollum op 7 juli) besloten de directeur van de GGD met ingang van 1 januari 2017 aan te wijzen als toezichthouder, als bedoeld in artikel 1.61 en artikel 2.19 Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen. Dit onder gelijktijdige intrekking van het huidige aanwijsbesluit 2010.

Archief

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus

website noordoosthelpt.nl
link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl