Home > Actueel > Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u de nieuwsberichten van de gemeente Kollumerland c.a.. Onderaan deze pagina vindt u de knop naar het archief, waar u alle oudere nieuwsberichten kunt vinden.

 • Tijdelijke sluiting café Prins te Kollumerzwaag

  (20-06-2018)

  In verband met ernstige verstoring van de openbare orde en gezondheid heeft de burgemeester van Kollumerland c.a. besloten café Prins te Kollumerzwaag vanaf 22 juni aanstaande tijdelijk te sluiten.

 • DDFK LOOP-team haalt € 3.700 binnen voor het goede doel

  (14-06-2018)

  Zo’n 25 hardlopers en wandelaars, werkzaam bij de DDFK-gemeenten, deden gezamenlijk mee aan LOOP Leeuwarden. Om elkaar beter te leren kennen in een andere setting dan op kantoor, maar ook voor het goede doel. En met succes: de sportieve ambtenaren zagen hun doel bijna verviervoudigen en zamelden maar liefst € 3.700 in. De buit wordt eerlijk verdeeld tussen Kinderdagcentrum It Lytshûs Damwâld en Jan Transplant Cyclist.

 • Tweede plaats in onderzoek 'best bereikbare gemeenten voor ondernemers' 

  (12-06-2018)

  De gemeente Dantumadiel heeft de tweede plaats behaald in een onderzoek van het ministerie van Economische Zaken naar de kwalitatieve dienstverlening van gemeenten aan bedrijven. De dienstverlening van de gemeente Dantumadiel wordt uitgevoerd door de ambtelijke organisatie van de DDFK gemeenten.

 • Uitreiking Fairtrade certificaat tijdens open dag fysiotherapie De Trije Doarpen

  (11-06-2018)

  Wethouder Paul Maasbommel van de gemeente Kollumerland c.a. heeft op 9 juni 2018 om 11.00 uur een Fairtrade certificaat uitgereikt aan Wietsche Huitema en Petra van den Broek van fysiotherapie De Trije Doarpen in Kollumerzwaag. In verband met hun 5 jarig jubileum was er ook een open dag van 11.00 uur tot 15.00 uur. 

 • Toespraak burgemeester op Veteranendag

  (11-06-2018)

  Op 9 juni heeft burgemeester Bearn Bilker  op de Veteranendag Friesland een toespraak gehouden die u hieronder kunt lezen.

Archief

Direct regelen

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus

website noordoosthelpt.nl
link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl