Home > Actueel > Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u de nieuwsberichten van de gemeente Kollumerland c.a.. Onderaan deze pagina vindt u de knop naar het archief, waar u alle oudere nieuwsberichten kunt vinden.

 • Bijeenkomst over de 'Nacht van de Nacht' in het Lauwersmeergebied

  (22-09-2017)

  Op donderdag 28 september 2017 is er een bijeenkomst over de Nacht van de Nacht voor inwoners en ondernemers in en rond het Lauwersmeergebied.
   

 • Schuif aan en praat mee over de toekomst van het Friese platteland

  (22-09-2017)
  omgevingslab

  In juni was de eerste ronde van de Omgevingslabs over de toekomst van ons Friese platteland. De opbrengst van deze avonden is omgezet in vier toekomstscenario’s. Hierover praten we graag met u verder in de eerste week van oktober.

 • Burgemeester Bilker ontvangt deelnemers Martinusroute

  (19-09-2017)

  Op zaterdag 23 september 2017, ’s middags om 1 uur ontvangt burgemeester Bearn Bilker van Kollumerland c.a. in de Maartenskerk in Kollum (Voorstraat 39) deelnemers aan de Martinusroute. Deze route gaat langs Martini- of Maartenskerken in Groningen en Fryslân. In de kerk wordt een klein orgelconcert gegeven.

 • Regionale vervoerders winnaars bij her-aanbesteding vervoer Noordoost

  (19-09-2017)

  De gemeenten in Noordoost Fryslân zijn van plan om de aanbesteding voor het vervoer te gunnen aan vijf vervoerders. Dit zijn Taxi NOF, Taxi Waaksma, Taxi Postma, VMNN en Taxi Dorenbos. Zij leveren vanaf 8 januari 2018 de voertuigen en chauffeurs voor de ritten die onder regie van de mobiliteitscentrale gereden worden door heel Noordoost Fryslân voor het Wmo- en leerlingenvervoer. 
   

 • Start textielinzameling Kollumerland c.a.

  (18-09-2017)

  Op donderdag 21 september 2017 zet wethouder Jelle Boerema van de gemeente Kollumerland c.a. zich in voor textielinzameling. Om 14.00 uur neemt hij in de Kringloopwinkel aan de Voorstraat 122 te Kollum, tassen van gerecycled textiel in ontvangst. Dit als start van de huis-aan-huis textielinzameling in de gemeente.

Archief

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus

website noordoosthelpt.nl
link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl