Home > Actueel > Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u de nieuwsberichten van de gemeente Kollumerland c.a.. Onderaan deze pagina vindt u de knop naar het archief, waar u alle oudere nieuwsberichten kunt vinden.

 • Militaire oefening van 27 november t/m 1 december 2017

  (24-11-2017)

  Van 27 november t/m 1 december 2017 oefenen luchtmacht en landmacht in het gebied tussen Nes, Kloosterburen, Oldehove en Driesum in de provincies Friesland en Groningen.

 • Verkenning gemeenten door bestuurders

  (24-11-2017)

  Donderdag 23 november 2017 verkenden de wethouders Pieter Braaksma van Dongeradeel en Jelle Boerema van Kollumerland c.a., samen met burgemeester Wil van den Berg van Ferwerderadiel, een deel van het Waddengebied bij de zeedijk van Ferwerderadiel. Wethouder Emke Peterson van Dantumadiel was helaas verhinderd.

 • Aankondiging: Onderzoek naar effectiviteit alcohol- en drugsbeleid

  (22-11-2017)

  Stichting Partoer op Maat uit Leeuwarden voert namens de Rekenkamercommissie van de gemeenten Dantumadiel en Kollumerland c.a. de komende periode een onderzoek uit naar de effectiviteit van het alcohol- en drugsbeleid. Jongeren van 12 tot 18 jaar die woonachtig zijn in beide gemeenten  worden op deelnemende scholen bevraagd. Deze scholen zijn door middel van een brief reeds geïnformeerd.  Naar verwachting wordt het onderzoek in januari 2018 opgeleverd aan de raden. 

 • Aankondiging Onderzoek naar effectiviteit alcohol- en drugsbeleid

  (22-11-2017)

  Stichting Partoer op Maat uit Leeuwarden voert namens de Rekenkamercommissie van de gemeenten Dantumadiel en Kollumerland c.a. de komende periode een onderzoek uit naar de effectiviteit van het alcohol- en drugsbeleid. Jongeren van 12 tot 18 jaar die woonachtig zijn in beide gemeenten  worden op deelnemende scholen bevraagd. Deze scholen zijn door middel van een brief reeds geïnformeerd.  Naar verwachting wordt het onderzoek in januari 2018 opgeleverd aan de raden. 

 • 27 november 2017: stamppotavond voor ondernemers

  (21-11-2017)

  Graag nodigen wij de ondernemers in de gemeente Kollumerland c.a. uit voor de stamppotavond op maandag 27 november a.s. om 17.00 uur in het gemeentehuis te Kollum.

  Een historische avond, want dit is de laatste ondernemersavond die op deze wijze op het gemeentehuis in Kollum wordt georganiseerd. De avond wordt ondersteund door de ondernemersverenigingen in Kollumerland c.a.: de HIM, de OVK en de OSK.

Archief

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus

website noordoosthelpt.nl
link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl