Home > Actueel > Nieuws > College Kollumerland c.a. brengt bezoek aan Campus Kollum

College Kollumerland c.a. brengt bezoek aan Campus Kollum

De burgemeester en wethouders van gemeente Kollumerland c.a. brachten vrijdagmiddag 23 november een bezoek aan de bouwplaats van Campus Kollum. Het multifunctionele centrum was tijdens de bestuursperiode van het huidige college één van de grotere projecten. In maart dit jaar werd de eerste paal in de grond geslagen. 

Wethouder Paul Maasbommel is onder de indruk van het gebouw dat al een flink eind in de steigers staat. “Het wordt prachtig en de bouw verloopt voortvarend. Het metselwerk is klaar en ook binnen krijgt het steeds meer vorm”. In april draagt aannemer Hesco Bouw uit Stadskanaal het gebouw over aan de scholen, dorpshuis De Colle en de bibliotheek. Zij kunnen dan beginnen aan de inrichting.

Centrum voor cultuur en educatie
In het nieuwe schooljaar krijgen de leerlingen van het Lauwerscollege en Piter Jelles !mpulse Kollum voor het eerst les in de nieuwe huisvesting aan de Gerrit Bleekerstraat. Door de ruimte te delen met het dorpshuis en de bibliotheek verwacht de gemeente dat het een centrum wordt voor educatie en cultuur in de regio. “De nieuwe Colle biedt enorme kansen voor een cultureel programma. We hebben dat tien jaar moeten missen. Ik kijk er naar uit!” aldus wethouder Paul Maasbommel. 

Direct regelen

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus

website noordoosthelpt.nl
link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl