Home > Actueel > Nieuws > Kollumerland en Oosterhof Holman tekenen overeenkomst voor herinrichting Diepswallen 

Kollumerland en Oosterhof Holman tekenen overeenkomst voor herinrichting Diepswallen 

Dit item is verlopen op 04-08-2018.

Maandag 2 juli is de overeenkomst ondertekend tussen de gemeente Kollumerland c.a. en Koninklijke Oosterhof Holman uit Grijpskerk om de herinrichting van de Ooster- en Westerdiepswal en directe omgeving te realiseren.

Na een intensief aanbestedingstraject is de definitieve gunning gegeven aan Koninklijke Oosterhof Holman. Eind dit jaar wordt begonnen met het vervangen van de houten walbeschoeiing aan de Ooster- en Westerdiepswal te Kollum. Tevens zal de brug over de Voorstraat en de voetgangersbrug tussen de Ooster- en Westerdiepswal worden vervangen. “Het vervangen van de walbeschoeiing biedt ook een unieke kans om het historisch centrum van Kollum weer in oude luister te herstellen”, aldus wethouder Jelle Boerema. “En we hebben er alle vertrouwen in dat Koninklijke Oosterhof Holman deze klus prima kan klaren”.

Algemeen directeur van Koninklijke Oosterhof Holman, de heer Harm Beerda, is ingenomen met deze klus. “Het is een uitdagend en complex project. Om er een succes van te kunnen maken, gaan omgeving, opdrachtgever en bouwteam intensief samenwerken.

Meer informatie over de herinrichting van de Diepswallen is te vinden via www.facebook.com/Kademurenkollum.

Ondertekening Kollumerland en Oosterhof Holman

Direct regelen

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus

website noordoosthelpt.nl
link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl