Home > Actueel > Nieuws > Prijsuitreiking fotowedstrijd gemeentegids Kollumerland c.a.

Prijsuitreiking fotowedstrijd gemeentegids Kollumerland c.a.

Dit item is verlopen op 13-10-2017.

Burgemeester Bearn Bilker reikt dinsdagmiddag in het gemeentehuis van Kollumerland c.a. drie prijzen uit voor de fotowedstrijd van de laatste gemeentegids van Kollumerland c.a. 2017/2018. De gemeentegids wordt in september huis-aan-huis verspreid bij de inwoners van de gemeente.

Laatste gemeentegids
Per 1 januari 2019 worden Kollumerland c.a., Ferwerderadiel en Dongeradeel een nieuwe gemeente: Noardeast-Fryslân. Dit is dan ook de laatste gemeentegids voor Kollumerland c.a. 

Prijswinnaars
Inwoners van Kollumerland c.a. konden oude foto's insturen en kans maken op € 75,-, € 50,- of € 25,-. De prijzen zijn door Akse Media, de uitgever van de gemeentegids beschikbaar gesteld. 

De eerste prijs gaat naar Anko Starkenburg met een foto uit ± 1914. Op de foto staat een paard en melkwagen. De melkwagen was van Frya uit Feanwâlden. De tweede prijs gaat naar familie Van der Slijk uit Warfstermolen. De foto uit ± 1930 is van de Driesprong in Warfstermolen. De derde prijs gaat naar Margretha Brouwer-de Vries uit Zwagerbosch. De foto is van het dorpsfeest ± 1970.

Ingezonden foto's en foto's uit het gemeentearchief zijn in de gemeentegids geplaatst. De gemeentegids wordt deze week huis-aan-huis bezorgd door PostNL. 

Gemeentegids digitaal bekijken
U kunt de gemeentegids ook online bekijken via www.kollumerland.smartmap.nl of downloaden op bijv. een smartphone via de gratis 'gemeentegids' app.

Direct regelen

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus

website noordoosthelpt.nl
link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl