Home > Actueel > Nieuws > Samen tegen eenzaamheid. Doet u mee?

Samen tegen eenzaamheid. Doet u mee?

Dit item is verlopen op 31-10-2017.

Meer dan 1 miljoen Nederlanders voelt zich eenzaam. Daar kunnen en moeten we samen iets aan doen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. De Week tegen Eenzaamheid 2017 is van donderdag 21 september t/m zondag 1 oktober.

Doet u mee?

De Week tegen Eenzaamheid roept op tot actie. In het hele land worden activiteiten georganiseerd die sociale contacten en sociale netwerken stimuleren en versterken. Activiteiten die ontmoetingen makkelijker en waardevoller kunnen maken. Met als uiteindelijk doel: meer betekenisvolle contacten en minder eenzaamheid. Ook u kunt een activiteit organiseren! Op de website www.samentegeneenzaamheid.nl vindt u informatie en materialen voor het organiseren van een actie of activiteit. U hoeft het namelijk niet alleen te doen!

Laat ons weten wat u organiseert

Als u ons laat weten wat u organiseert dan kunnen wij deze publiceren op de speciale themapagina in deze krant op 13 en 20 september. Stuur uw mail met de omschrijving en datum van de activiteit naar mpaulusma@ddfk.nl.

Direct regelen

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus

website noordoosthelpt.nl
link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl