Home > Actueel > Nieuws > Sporten met een beperking…en daardoor extra vervoerskosten?

Sporten met een beperking…en daardoor extra vervoerskosten?

Dit item is verlopen op 31-05-2018.

Sporten en voldoende bewegen is voor iedereen gezond. Heeft u een beperking? Dan hoeft u het bewegen niet te laten. U kunt vaak meer dan u denkt! Sporten en bewegen geeft zelfvertrouwen en een goed gevoel. U ontmoet andere mensen, u doet mee en bewegen is natuurlijk gewoon leuk!

Inwoners met een beperking moeten dichtbij huis kunnen sporten. Maar dat is niet altijd mogelijk. Dan moet u verder reizen, omdat er in uw woonplaats geen mogelijkheden zijn om te sporten. Dat kost extra geld. Toch moet iedereen mee kunnen doen.

Heeft u een beperking? Maakt u extra vervoerskosten om uw sport te kunnen beoefenen? Kunt u deze extra vervoerskosten niet betalen? Dan gaan wij graag met u in gesprek! We kunnen u dan vertellen welke mogelijkheden er zijn. Wat u zelf kunt doen en wat wij voor u kunnen doen. U moet dan wel kunnen aantonen dat u de extra vervoerskosten maakt door het sporten vanwege uw beperking.

Maak snel een afspraak met ons!

U kunt ons maandag tot en met donderdag van 8.30 – 16.30 en vrijdag van 8.30 – 12.00 uur bellen via (0519) 29 88 88 of een mail sturen naar info@ddfk.nl.

Direct regelen

Contactgegevens

Producten en dienstencatalogus

website noordoosthelpt.nl
link naar www.woneninkollumerland.nl 

link naar www.vrijwilligwerken.nl